top of page

NAVODILA ZA PLESNO SEZONO

Hvala, da ste se odločili zaplesati v plesni šoli Sebastian. Veseli smo in potrudili se bomo, da bomo zbrali kar se da veliko lepih skupnih spominov — tudi izven plesne dvorane.

Da bo lažje, smo vam pripravili nekaj osnovnih informacij, ki vam bodo v letošnji plesni sezoni prišle prav.

 

Ne pozabite: ples je najbolj univerzalen svetovni jezik in je za vsakogar. Tudi zate!

OGLASNA DESKA
Vsi dogovori, ki bodo sklenjeni na plesnih treningih in jih boste morda pozabili (starši pa ne slišali, ker vas ne bo na treningu), bodo sproti objavljeni na oglasni deski na naši spletni strani www.PlesnaSolaSebastian.com pod povezavo Aktualno > Oglasna deska. Novice, ki bodo namenje vsem obiskovalcev spletne strani, bodo objavljene pod Aktualne novice, druge, namenjene samo vam in vašim staršem, pa na povezavi Oglasna deska, zaščiteni z geslom.

GESLO

Geslo, s katerim boste dostopali do zakodiranih novic na oglasni deski spletne strani, se v letošnji sezoni glasi plesples. Vljudno prosimo, da kode ne delite s tistimi, ki niso člani plesne šole.

NASTOPI

V plesni sezoni imamo dve gala plesni produkciji: zimsko in letno. Produkciji in nastopi so obvezen del plesne šole. Napovedani so dovolj časa vnaprej, tako na treningu kot na oglasni deski, da se jih lahko vsi udeležimo. Prijazno prosimo, da na nastopih ne manjkate, saj odsotnost že le enega plesalca, kaj šele več, ruši izgled celotnega nastopa. Točke so skupinske, zato je pomembno, da nastopamo vsi.

LOKACIJE PLESNE ŠOLE

Osrednji lokaciji plesnih treningov sta dve: plesna dvorana Osnovne šole borcev za severno mejo, Borcev za severno mejo 16, Maribor-Pobrežje in plesna dvorana hotela Betnava, Ul. Eve Lovše 15, Maribor-Tabor (2. nadstropje). Zemljevid in navodila najdete na www.PlesnaSolaSebastian.com > Plesna šola > Lokacije TUKAJ.

FACEBOOK

Za lažjo komunikacijo na socialnem obrežju Facebook za vsako plesno skupino ustvarimo lastno zaprto in skrito skupino, katere člani ste izključno plesalci in starši. Najdete jih na www.PlesnaSolaSebastian.com pod povezavo Aktualno > Oglasna deska TUKAJ.

OBLAČILA IN OBUTEV

Na treningih treniramo v čisti obutvi, namenjeni izključno notranji uporabi. Plesalcem vstop v plesno dvorano z obutvijo, ki jo uporabljajo zunaj, ne bo omogočen. Prosimo za razumevanje.

Za nastope bodo plesalci potrebovali belo obutev. To je lahko športni ali šolski copat oz. karkoli, v čemer je noga stabilna. Če tega nimate, lahko otroci nastopajo tudi bosi ali v belih nogavicah.

Oblačila za nastope plesalci prejmejo od plesne šole. Za nastope bodo tako punce kot fantje potrebovali lastne bele in črne hlače; zagotovite si jih čimprej (lahko so legice, pajkice, kavbojke, karkoli). Na treningih trenirajo, v čemerkoli se počutijo udobno. Puncam odsvetujemo krila.

TRAJANJE TRENINGOV

Treningi trajajo 50 minut za male in srednje ter 75 minut za velike skupine. Starši po otroke pridete najkasneje 5 minut pred koncem treninga, da otrok na nobeni točki ni sam, ko trener nadaljuje trening z naslednjo skupino.

KONTAKT

Vljudno prosimo, da se z vprašanji in s pripombami na nas obračate izključno preko info@PlesnaSolaSebastian.com in ne socialnih omrežij Facebook, Instagram idr., da sporočila nenamerno ne spregledamo.

ŠOLNINA

Osnovna mesečna šolnina za redne treninge znaša 29 EUR/mesec (oz. manj, če želite koristiti katero od naših številnih ugodnosti in popustov; več o tem v nadaljevanju) in se plačuje do začetka vsakega meseca. Odgovornost staršev je, da je šolnina poravnana do roka. Počitnice, prazniki, odsotnost s treningov itd. se pri višini šolnine ne obračunavajo (razen v primeru dolgotrajne odsotnosti zaradi bolezni ali višje sile). UPN boste prejemali po e-pošti, navedeni ob vpisu, podatki za nakazilo, če UPN kdaj ne prispe, pa so objavljeni tudi na oglasni deski TUKAJ

 

DARILO: Plesalci plesne šole in njihovi starši lahko koristite številne ugodnosti in popuste za plesne treninge in skupinske vadbe Zumba, Strong idr., ki smo jih za vas pripravili — od 20% pa tudi do 90%. Poglejte si jih na pod povezavo Plesna šola > Šolnina TUKAJ, morda je kakšen zanimiv tudi vam — zakaj ga ne bi izkoristili.

ČLANARINA

Članarina plesne šole Sebastian velja vso plesno sezono do začetka naslednje in se poravna v enkratnem nevračljivem znesku 10 EUR na začetku plesne sezone.

SPLETNA PLESNA ŠOLA

Plesni koraki, ki jih naredimo na posameznem plesnem treningu, so sproti objavljeni v naših Facebook skupinah. Tako lahko korake do naslednjega treninga v miru zvadite ali pa si v primeru odsotnosti pogledate, kaj smo počeli, da vam bo lažje.

Če niste na Facebooku, nam zanje pišite sproti na info@PlesnaSolaSebastian.com, da vam jih pošljemo.

VPIS V TEKOČO PLESNO SEZONO

Vpis v našo plesno sezono je še možen. Če imate sošolce, prijatelje in sorodnike, ki bi se nam želeli pridružiti, jih povabite, da čimprej izpolnijo spletni obrazec pod povezavo Vpis TUKAJ in zaplešejo z nami. Večja kot bo naša družina, bolj bo veselo. Pomagajte nam ustvariti najbolj nepozabno plesno sezono do zdaj!

Veseli smo, da ste z nami.

Ekipa plesne šole Sebastian

bottom of page