16. letna produkcijatrka na vrata!

Utrinki s prejšnjih produkcij:

Nahajate se na skriti strani, namenjeni samo plesalcem in sorodnikom. Prosimo, da je ne delite naprej. Hvala.

Plesna sezona 2018/19 se bliža h koncu in čas je za našo tradicionalno, že 16. gala letno produkcijo, ki smo jo tokrat poimenovali ŽIVI! LJUBI! PLEŠI! in se bo odvijala v nedeljo, 2. junija 2019, ob 17:30dvorani Union, Prešernova 3, Maribor.

Plesalci plesne šole Sebastian bomo predstavili celotno delo zimskega semestra plesne sezone in zagotavljamo vam: obiska ne boste obžalovali! Saj veste, da smo poleg rednega programa vedno tudi polni kakšnih presenečenj, kajne? ;)

Postopek

Kliknite na spodnji gumb Rezervacija vstopnic in izpolnite obrazec.

S tem so vstopnice rezervirane, prejeli pa jih boste v zadnjem tednu pred prireditvijo.

Če se kdo odloči za nakup dodatnih vstopnic naknadno, vas posedimo skupaj, razen če je želja drugačna.

Ob rezervaciji morate prejeti avtomatski odgovor. Če ga niste, postopek rezervacije ponovite.

Navodila

Karte se številčijo po sistemu "kdor prvi pride, prvi melje"; zgodnejše rezervacije dobijo karte bliže odru in takoj za VIP vrstami, ki so odru najbliže.

Izbirate lahko med REDNIMI, PLUS in VIP kartami (VIP karte so za prve vrste pred odrom, PLUS karte so za VIP vrstami, redne pa za vse ostalo).

Opomba: Plesalci, ki nastopajo, karte ne potrebujejo. Publika od vključno 4. leta starosti potrebuje lastno karto in z njo dobi svoj sedež; mlajšim do 3. leta starosti omogočamo brezplačen vstop, a sedijo spremljevalcu v naročju (za lasten sedež je tudi pri njih mogoč nakup karte).

(V primeru tehničnih težav pri povezavi se vam opravičujemo in vas prosimo, da pišete na info@PlesnaSolaSebastian.com.)

(V primeru tehničnih težav pri povezavi se vam opravičujemo in vas prosimo, da pišete na PlesnaSolaSebastian@gmail.com.)