17. letna produkcijatrka na vrata!

Ob izteku plesne sezone 2019/20 je čas za našo tradicionalno, že 17. gala letno produkcijo, ki smo jo tokrat poimenovali A BRAND NEW DAY in se bo odvijala v nedeljo, 7. junija 2020, ob 17:30dvorani Union, Prešernova 3, Maribor.

Plesalci plesne šole Sebastian bomo predstavili celotno delo letnega semestra plesne sezone in zagotavljamo vam: obiska ne boste obžalovali! Saj veste, da poleg rednega programa vedno pripravimo tudi kakšno presenečenje, kajne? ;)

Postopek

Kliknite na spodnji gumb Rezervacija vstopnic in izpolnite obrazec.

S tem so vstopnice rezervirane, prejeli pa jih boste na plesnih treningih ali po pošti (kot boste označili v naročilnici spodaj).

Če se kdo naknadno odloči za dodatne vstopnice, vas bomo posedli skupaj, razen če je želja drugačna.

Ob rezervaciji morate prejeti avtomatski odgovor. Če ga niste, postopek rezervacije ponovite.

Opomba: Publika od vključno 4. leta starosti potrebuje lastno karto in z njo dobi svoj sedež; mlajšim do vključno 3. leta starosti omogočamo brezplačen vstop, a sedijo spremljevalcu v naročju (za lasten sedež je tudi pri njih mogoč nakup karte). Plesalci, ki nastopajo, karte ne potrebujejo.

Utrinki s prejšnjih produkcij:

Navodila

Karte se številčijo po sistemu "kdor prvi pride, prvi melje"; zgodnejše rezervacije dobijo karte bliže odru in takoj za VIP vrstami, ki so odru najbliže.

Ponovno lahko izbirate med REDNIMI, PLUS in VIP kartami (VIP karte so za prve vrste pred odrom, PLUS so karte za VIP vrstami, redne pa za vse ostalo).

(V primeru tehničnih težav pri povezavi se vam opravičujemo in vas prosimo, da pišete na info@PlesnaSolaSebastian.com.)

PLESNA ŠOLA SEBASTIAN
PLESNA ŠOLA ZA VSE GENERACIJE IN OKUSE
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Twitter