top of page

PLESNI ŠPORTNI DAN

Dragi moji,

 

najprej naj-naj-naaajlepša hvala, da boste ta torek, 21.2., z mano na plesnem športnem dnevu. Veliko mi pomeni, da se lahko zanesem na vas! HVALA!

Prijazno bi vas prosil, če bi lahko čimprej pošljete pesem, ki ste jo izbrali za delo v svojem razredu, da se kakšna pesem ne bi ponovila.

Če nimate ideje, katero izbrati, je aktualnih par ful hudih za to, kar mi delamo, a la Lučke (BQL & Polkaholiki), Sekirca v med (Polkaholiki), 1, 2, 3 (Nika Zorjan), Raketa (BQL), Sharks (Imagine Dragons), Sir (Fehtarji & Til Čeh), Skijaška ali Kamiondžija (Luka Basi) itd.

URNIK

Dan bo potekal tako:

7:00 > zbor pri hotelu Betnava, Ul. Eve Lovše 15 (na parkirišču na platoju za hotelom)

8:00 > začetek delavnic na šoli

1.-5. razred > delate do 9:25, potem malica 9:25-9:45 in spet delo ob 9:45-10:35 (vmes imate po potrebi seveda 5-minutne odmore)

6.-9. razred > delate do 10:15, potem imajo malico ob 10:15-10:35 (vmes imate po potrebi seveda 5-minutne odmore)

10:40-11:00 > predstavitev razredov s koreografijami v telovadnici

 

KOREOGRAFIJE

Najpomembneje je, da je koreografija za nastop res enostavne, a vizualno učinkovita, da bodo lahko vsi - tudi neplesalci v razredu - z užitkom in brez stresa nastopali. Koreografijo na koncu prosim tudi posnamite (lahko jo učitelj, ki bo z vami v razredu), da bodo imeli posnetek za vajo, če bodo uporabili za kak nastop.

 

Če bo kakšna kombinacija, ki jo boste pripravili, še vedno prezahtevna, prehitra ali karkoli, jo prosim prilagodite na licu mesta, da bodo lahko sledili in uživali.

 

SKUPNA KOREO

Ker bo sigurno dovolj časa, da naredite dve koreografiji, bi druga koreo bila skupna koreografija na Never Gonna Not Dance Again od P!nk. Pesem si lahko snamete TUKAJ, koreografijo pa imate TUKAJ. Učimo se del, ki ga pleše plesalka v črnem, ki stoji na posnetku na začetku na levi, edina razlika je, da pri minutaži 1:05 ne bomo šli na tla, ampak še enkrat ponovili koreo stoje iz prvega dela, kot jo je zaplesala na začetku pri minutaži 0:07. Kitice torej niso v parih kot na posnetku, ampak kar vsi isto, da jim in vam bo lažje. Edini del, ki je v parih, je del takoj po obeh refrenih (minutaži 1:01 in 2:00).

V razredu bodite energični, nasmejani, veseli ... tako boste okužili tudi učence in bo delo z njimi lažje kot če bi prišli v razred brez energije. Enako bodite tudi do učiteljev nasmejani in komunikativni, da se bodo v naši družbi dobro počutili ... sej vem, da to tako ali tako veste, a raje tudi napišem. ;)

Glasbo si prosim prinesite na USB ključku. Če imate kakšen lasten rezervni radio/zvočnik, ga komot vzemite s sabo - za vsak slučaj, heh. ;)

 

ZBOR

Zbrali se bomo ob 7:00 na parkirišču hotela Betnava (kar zadaj za stavbo na platoju, kjer je več prostora). Plis plis, ne zamujat. Računam, da se tam zberemo vsi. Če za koga lokacija ne drži, mi prosim samo sporočite, da ne bomo koga čakali, ki bo že na poti na šolo, hehe.

 

Peljali se bomo skupaj; to sta dva avta. Enega peljem jaz; lahko prosim tebe, Sara, da pelješ drugega, ker že itak prideš iz Konjic? Lara, vmes bi Sara pobrata tebe v Slov. Bistrici, prav? Sara in Lara se peljeta kar direkt na šolo (ni se treba vozit do Betnave, razen če želita) in bodo stali šli tja z Matejo, nazaj pa bi šli z vama, ker mora Mateja šibati na Ptuj.

 

LOKACIJA in RAZPORED

Smo na OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici, Ul. Edvarda Kocbeka 4, 9244 Sv. Jurij ob Ščavnici. Razporeditev po razredih bi bila takšna:

1. razred (2 razreda skupaj): Mateja

2. razred (2 razreda skupaj): Špela

3. razred (2 razreda skupaj): Nataša

4. razred (1 razred): Lara

5. razred (2 razreda skupaj): Sandra

6. razred (2 razreda skupaj): Jasha

7. razred (2 razreda skupaj): Sara

8. razred (2 razreda skupaj): Donia

9. razred (2 razreda skupaj): Nafaa

 

Če imate kakršnakoli vprašanja ali karkoli, mi prosim brez zadržkov pišite sem ali me pokličite na 041 318 234; če ne dvignem, pokličem nazaj, takoj ko utegnem. 

Se že zelooo veselim in komaj čakam, da se vsi vidimo. Do takrat pa prosim ne zbolet, da me ne bo infarkt, brrrr, hahaha! ;)

Hvala vam, se zelooo veseliiimmm!

 

Sebastian

www.PlesnaSolaSebastian.com

bottom of page