top of page

PLESNI ŠPORTNI DAN

Dragi moji,

 

najprej naj-naj-naaajlepša hvala, da boste ta torek, 13.2., z mano na plesnem športnem dnevu. Veliko mi pomeni, da se lahko zanesem na vas! HVALA!

Prijazno bi vas prosil (če še niste), če bi lahko čimprej pošljete pesem, ki ste jo izbrali za delo v svojem razredu, da se kakšna pesem ne bi ponovila.

Če nimate ideje, katero izbrati, je aktualnih par ful hudih za to, kar mi delamo, a la Lučke (BQL & Polkaholiki), Sekirca v med (Polkaholiki), 1, 2, 3 (Nika Zorjan), Raketa (BQL), Sharks (Imagine Dragons), Sir (Fehtarji & Til Čeh), Skijaška ali Kamiondžija (Luka Basi) itd. Najpomembneje je, da izberete pesem, za katero ocenjujete, da bo všeč učencem, četudi morda ni ravno po vašem primarnem okusu. ;)

URNIK

Dan bo potekal tako:

7:00 > zbor pri hotelu Betnava, Ul. Eve Lovše 15 (na parkirišču na platoju za hotelom)

8:00-10:00 > delavnice po razredih

10:00-10:30/10:40 > predstavitev razredov s koreografijami v telovadnici

KOREOGRAFIJE

Najpomembneje je, da je koreografija za nastop res enostavne, a vizualno učinkovita, da bodo lahko vsi - tudi neplesalci v razredu - z užitkom in brez stresa nastopali. Koreografijo na koncu prosim tudi posnamite (lahko jo učitelj, ki bo z vami v razredu), da bodo imeli posnetek za vajo, če bodo uporabili za kak nastop.

Če bo kakšna kombinacija, ki jo boste pripravili, še vedno prezahtevna, prehitra ali karkoli, jo prosim prilagodite na licu mesta, da bodo lahko sledili in uživali.

 

SKUPNA KOREO

Ker bo sigurno dovolj časa, da naredite dve koreografiji, bi druga koreo bila skupna koreografija na Baby Don't Hurt Me od Davida Guette. Pesem si lahko snamete TUKAJ, koreografijo pa imate TUKAJ.

V razredu bodite energični, nasmejani, veseli ... tako boste okužili tudi učence in bo delo z njimi lažje kot če bi prišli v razred brez energije. Enako bodite tudi do učiteljev nasmejani in komunikativni, da se bodo v naši družbi dobro počutili ... sej vem, da to tako ali tako veste, a raje tudi napišem. ;)

Glasbo si prosim prinesite na USB ključku. Če imate kakšen lasten rezervni radio/zvočnik, ga komot vzemite s sabo - za vsak slučaj, heh. ;)

 

ZBOR

Zbrali se bomo ob 7:00 na parkirišču hotela Betnava (kar zadaj za stavbo na platoju, kjer je več prostora). Plis plis, ne zamujati. Računam, da se tam zberemo vsi. Če za koga lokacija ne drži, mi prosim samo sporočite, da ne bomo koga čakali, ki bo že na poti na šolo.

 

Peljali se bomo skupaj; to sta dva avta. Enega peljem jaz; drugega pa bi prosim nekdo od vas.

LOKACIJA in RAZPORED

Smo na OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici, Ul. Edvarda Kocbeka 4, 9244 Sv. Jurij ob Ščavnici. Razporeditev po razredih bi bila takšna:

1. razred: Mateja (Challe Sale - Legenda)

2. razred: Lara (Čuki - Na pumpo)

3. razred: Nataša

4. razred: Maja (ABBA - Honey Honey)

5. razred: Sandra

6. razred: Tamara (Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling)

7. razred: Tjaša

8. razred: Ana

9. razred: Nafaa

 

Če se vam slučajno kaj zalomi in tik pred zdajci ugotovite, da vam ne bo uspelo biti z nami, prijazno prosim, da uredite nadomestnega ućitelja.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali karkoli, mi prosim brez zadržkov pišite sem ali me pokličite na 041 318 234; če ne dvignem, pokličem nazaj, takoj ko utegnem. 

Se že zelooo veselim in komaj čakam, da se vsi vidimo. Do takrat pa prosim ne zbolet, da me ne bo infarkt, brrrr, hahaha! ;)

Hvala vam, se zelooo veseliiimmm!

 

Sebastian

www.PlesnaSolaSebastian.com

bottom of page