top of page

Dokumentarni film
20 LET SPOMINOV
- VIP premiera -

(Für DEUTSCH siehe HIER.)

Prijazno vabljeni na veliko VIP premiero dokumentarnega filma 20 LET SPOMINOV ob 20. obletnici plesne šole Sebastian, ki se bo odvijala v četrtek, 30. novembra, ob 18:00Mariboxu (nekdanji Kolosej), Loška 13, Maribor.

Veselite se lahko rdeče preproge, številnih estradnih VIP obrazov, druženja s Sebastianom ter nekdanjimi in sedanjimi plesalci plesne šole, fotoaparatov in kamer, pogostitve ob hrani in pijači ter predvsem obujanja spominov na prvi dve desetletji skozi arhivske fotografije, videje in pripovedovanja glavnih akterjev - plesalcev - v eni največjih plesnih šol v državi.

Povabite starše, sorodnike, prijatelje, znance, a pohitite, saj je število sedežev v dvorani in vstopnic omejeno.

POSTOPEK

Vstopnica na dogodek je brezplačna, število vstopnic, ki jih lahko vsaka oseba rezervira, pa ni omejeno (do zapolnitve dvorane).

 

Izpolnite spodnji obrazec in na koncu kliknite gumb "Rezerviraj". Če se vam nato izpiše obvestilo "Hvala za rezervacijo", so karte rezervirane; na e-naslov avtomatskega sporočila ne boste prejeli, a je "Hvala za rezervacijo" vaš znak, da je rezervacija sprejeta. Navodila o prevzemu boste dobili pravočasno na vaš e-naslov.

Če se kdo naknadno odloči za naročilo dodatnih vstopnic, prav tako izpolnite spodnji obrazec. V opombo pri rezervaciji pri tem zapišite, ali bi želeli sedeti skupaj. Če sedežni red še ne bo narejen, bomo željo lahko upoštevali.

(V primeru tehničnih težav ob naročilu se vam opravičujemo in vas prosimo, da pišete na info@PlesnaSolaSebastian.com.)

 

 Dvorane so polne, sedeži zasedeni. Če se nam še želite pridružiti, prosimo, izpolnite spodnji obrazec, da vas lahko dodamo na čakalno listo. Vstopnice vam bomo poslali, če se bo kakšno mesto zaradi odpovedi sprostilo. Prejeli jih boste do 16. ure na dan prireditve. Če vstopnic ne prejmete, vam sedežev žal ne moremo zagotoviti. Prijazno prosimo za razumevanje. 

Rezervacija

bottom of page