top of page

ZUMBA V CELJU

NAVODILA

Drage Zumbike,

naša ZUMBA S SEBASTIANOM v Celju je tuuu, juhuuu!

Da vam bo lažje, nekaj navodil glede samega poteka:

1.) Lokacija: Osnovna šola Lava, Pucova 7, 3000 Celje - več o lokaciji najdete TUKAJ

Vhod je s prednje strani šole (vhod je osvetljen, ravnajte se po lučeh; na spodnji fotografiji št.  4 ).

 

2.) Parkiranje: Šola ima dve parkirišči - eno makadamsko na južni strani šole (če se pripeljete iz smeri Medloga; na spodnji fotografiji št.  1 ) in eno na severni strani (če se pripeljete iz smeri Lava - Ostrožno; na spodnji fotografiji št.  2 ). Če bosta obe parkirišči polni, lahko parkirate tudi pri vrtcu Lava, Pucova 3 (zemljevidna spodnji fotografiji št.  3 ).

OsLava2.png
 

3.) Oprema: S seboj prinesite:

a) udobno športno opremo (nekaj nasvetov najdete TUKAJ)

b) čisto dvoransko obutev

c) kakšno brisačo

č) pijačo

d) oblačila za preobleči ob koncu

 

4.) Garderoba je dokaj majhna, ima pa tuše, ki jih ob koncu lahko koristite, toaletni del, klopi in vse, kar garderoba mora imeti. Prav tako dvorana pred nami ni v uporabi, tako da bo tudi garderoba prazna in samo "naša". Če ne bo dovolj prostora za vse stvari, lahko te vzamete tudi s sabo v dvorano, kjer bomo plesali, in jih date na tla ob stran.

5.) Prihod: Ker nas bo veliko in je potrebne nekaj birokracije, prijazno prosimo, da ne pridete v zadnjem hipu; čakali vas bomo od pribl. 19:40 naprej; le tako bomo z vašo pomočjo lahko z vadbo začeli čimbolj točno ob 20:00. Prosimo, da s sabo za čimlažjo in čimhitrejšo administracijo ob prvi udeležbi prinesete izpolnjeno izjavo, ki jo najdete TUKAJ (če nimate možnosti tiskanja, bomo obrazce imeli s sabo, da jih boste lahko izpolnili ob prihodu).

6.) Plačilo: Plačilo opravite pred vadbo in znaša 12 EUR/osebo/obisk ali se odločite za nakup vadbene kartice za 4 obiske, ki stane 28 EUR/kartico (7 EUR/obisk, veljavnost kartice 6 tednov), oz. za 10 obiskov, ki stane 60 EUR/kartico (6 EUR/obisk, veljavnost kartice 15 tednov); več o tem TUKAJ. Prijazno prosimo, da za hitrejši postopek, če je kakorkoli izvedljivo, prinesete točen znesek.

7.) Termin vadbe je redni: zumbali bomo vsak četrtek od 20:00 do 20:50. Izjema so prazniki in šolske počitnice, ko vadba praviloma ne bo potekala.

8.) Postopek ob prihodu:

a) predaja/izpolnjevanje izjave iz točke 4,

b) plačilo vadbe, kot opisano v točki 6,

c) prejeli boste zapestnico, ki si jo nadenite za vstop v telovadnico,

č) ZABAVA SE LAHKO ZAČNE!

9.) Za lažje obveščanje in boljši stik se pridružite naši novi Facebook skupini za Zumbo v Celju, ki jo najdete TUKAJ.

10.) Vaši sorodniki, prijatelji, znanci se nam lahko kadarkoli pridružijo, prosite jih le, da se čimprej prijavijo TUKAJ.

11.) Zelo bomo veseli, če nam boste pomagali razširiti pogovor o vadbi Zumba s Sebastianom v Celju s pomočjo delitve videa, ki ga najdete TUKAJ, ali povezave YouTube https://youtube.com/shorts/ZFcAw63VHp4?si=kqA3lUhi7tcLQUVa. Hvala.

Verjamemo, da se bomo imeli izjemno. Vse je pripravljeno, zdaj manjkate samo še vi, zato kar brez zadržkov ali pomislekov - intenziteto vadbe bomo prilagodili vsem stopnjam. Zelo se vas veselimo.

Če boste po prebranem imeli še kakšna vprašanja, prosimo, da brez zadržkov pišete na info@PlesnaSolaSebastian.com, v nasprotnem primeru pa se vidimo vsak četrtek ob 20:00 v veliki telovadnici OŠ Lava, Pucova 7, juhuuu!

bottom of page