Program ter število treningov si izberete sami ali po skupnem posvetu z nami. Mesečna šolnina znaša od 29 EUR/mesec, a si jo lahko močno znižate (celo na samo 2,9 EUR/mesec za 4 treninge!) s koriščenjem naših ugodnosti in popustov; celoten seznam najdete na seznamu na dnu te strani. Šolnina se poravna na začetku vsakega plačilnega obdobja.

Plešemo hip hop, street dance, show dance-a, pa tudi kakšni drugi ritmi zaidejo v naše nastope - zelo v MTV stilu in na način, ki ste ga vajeni z vseh nastopov svetovnih glasbenih zvezd.

Za naše najmlajše od ok. 4. leta naprej deluje tudi otroški plesni vrtec, v katerem se otroci se na zabaven, vesel in razigran način spoznavajo s svojim telesom ter premikanjem le-tega v prostoru in ritmu. Ta stopnja je osnova za vsakega mladega plesalca, na kateri začnemo graditi vsako plesno zgodbo. Za najmlajše do ok. 8. leta poteka letos tudi program Zumba Kids (več o tem TUKAJ), ki ga lahko obiskujete samostojno ali dodatno k rednim plesnim treningom za še več rekreacije.

 

Programi:

 

1. ZVEZDE plešemo 1x tedensko, t.j. 4 treningi/mesec

 

2. SUPERZVEZDE plešemo 2x tedensko, t.j. 8 treningov/mesec

 

Ob vpisu se v enkratnem znesku poravna tudi članarina plesne šole Sebastian. Ta znaša 10 EUR in velja celotno plesno sezono do začetka naslednje plesne sezone.

3. Zumba/Strong/Pound/drugi programi:

Podrobneje TUKAJ.

 

 

POPUSTI in UGODNOSTI

Zavedamo se, da so časi, v katerih živimo, zares težki, zato smo pripravili nekaj popustov in drugih ugodnosti v upanju, da bodo v pomoč; najdete jih v nadaljevanju. Če bi katerega želeli koristiti, nas o tem obvestite TUKAJ.

 

Enkratni popusti:

30% popust v 2. mesecu za vsakega člana, ki pripelje novega člana, in 100% popust v 1. mesecu za tega novega člana

 

Občasni popusti:

> spletna stran – 3 EUR (bon bo naključno objavljen nekje na spletni strani in vnovčljiv v objavljenem roku, zato se redno spremljanje spletne strani splača)

 

Stalni popusti:

> 30% popust na ugodnejši program pri hkratnem obiskovanju plesne šole Sebastian in programa ZUMBA, POUND in/ali STRONG powered by PLESNA ŠOLA SEBASTIAN

20% popust za 2. člana ožje družine (sestra/hči, brat/sin, mati/oče plesalca/-ke v plesni šoli), 40% popust za 3. ter vsakega nadaljnjega člana ožje družine

> 20% popust pri plačilu celoletne šolnine

> 10% popust za starše plesalcev pri obiskovanju katerega od programov ZUMBA, POUND in/ali STRONG powered by PLESNA ŠOLA SEBASTIAN

Ekskluzivne ugodnosti:

90% popust v zameno za reklamne napise* po avtomobilu družine plesalca

50% popust v zameno za reklamne napise* po stranskih delih avtomobila družine plesalca

25% popust v zameno za reklamne napise* na zadnjem, prtljažnem delu avtomobila družine plesalca

*Stroške izdelave napisov nosi plesna šola, sodelovanje se sklene za min. 12 mesecev, tako dolgo se obračunava tudi finančna ugodnost. Število je omejeno, prednost imajo plesalci iz socialno ogroženih družin.

 

Popusti se izključujejo, se ne seštevajo in niso izplačljivi v gotovini ali vnovčljivi za že vplačane tečaje.

Cene so končne. Ne vključujejo DDV, ker nismo zavezanec za obračun DDV po 1. točki. 94. člena ZDDV-1.