top of page

ŠOLNINA IN ČLANARINA

Produkcija rsz mini.jpg
ŠOLNINA
Šolnina je odvisna od števila treningov, ki si jih izberete sami ali po skupnem posvetu z nami.

Osnovno mesečno šolnino si lahko močno znižate (celo za 90%!) s koriščenjem naših ugodnosti in popustov; celoten seznam najdete na dnu te strani. Šolnina se poravna na začetku vsakega meseca.

Plešemo hip hop, street dance, show dance-a, pa tudi kakšni drugi ritmi zaidejo v naše nastope - zelo v MTV stilu in na način, ki ste ga vajeni z vseh nastopov svetovnih glasbenih zvezd.

Za naše najmlajše od ok. 4. leta naprej deluje tudi otroški plesni vrtec, v katerem se otroci na zabaven, vesel in razigran način spoznavajo s svojim telesom ter premikanjem le-tega v prostoru in ritmu. Ta stopnja je osnova za mladega plesalca, na kateri začnemo graditi vsako plesno zgodbo. Za najmlajše poteka tudi program Zumba Kids (več o tem TUKAJ), ki ga lahko obiskujete samostojno ali dodatno k rednim plesnim treningom za še več rekreacije.

DARILO: Prvi obisk treninga je poskusni in zato brezplačen!

PROGRAMI
Programov je veliko in za vsak okus se nekaj najde.

1. Program ZVEZDE: plešemo 1x tedensko

2. Program SUPERZVEZDE: plešemo 2x tedensko

Ob vpisu v program 1 ali 2 se v enkratnem znesku poravna tudi članarina plesne šole Sebastian. Ta znaša 10 EUR in velja celotno plesno sezono do začetka naslednje plesne sezone.

 

​3. ZUMBA, POUND, STRONG in drugi programi: podrobneje TUKAJ

POPUSTI
Zavedamo se, da so časi, v katerih živimo, zares težki.

Zato smo pripravili nekaj popustov in drugih ugodnosti v upanju, da bodo v pomoč; najdete jih v nadaljevanju. Če bi katerega želeli koristiti, nas o tem obvestite TUKAJ.

 

Enkratni popusti in ugodnosti

30% popust v 2. mesecu za vsakega starega člana, ki pripelje novega člana, in 100% popust v 1. mesecu za tega novega člana

Občasni popusti in ugodnosti

> spletna stran – 3 EUR (bon bo naključno objavljen nekje na spletni strani in vnovčljiv v objavljenem roku, zato se redno spremljanje spletne strani splača)

Stalni popusti in ugodnosti

> 30% popust na ugodnejši program pri hkratnem obiskovanju plesne šole Sebastian in programov ZUMBA, POUND in/ali STRONG powered by PLESNA ŠOLA SEBASTIAN

20% popust za 2. člana ožje družine (sestra/hči, brat/sin, mati/oče plesalca/-ke v plesni šoli), 40% popust za 3. ter vsakega nadaljnjega člana ožje družine

> 20% popust pri plačilu celoletne šolnine

> 10% popust za starše plesalcev pri obiskovanju katerega od programov ZUMBA, POUND in/ali STRONG powered by PLESNA ŠOLA SEBASTIAN​

UGODNOSTI
Za nujne primere smo pripravili nekaj dodatnih ekskluzivnih ugodnosti.

90% popust v zameno za reklamne napise* po avtomobilu družine plesalca

50% popust v zameno za reklamne napise* po stranskih delih avtomobila družine plesalca

25% popust v zameno za reklamne napise* na zadnjem, prtljažnem delu avtomobila družine plesalca

*Stroške izdelave napisov nosi plesna šola, sodelovanje se sklene za min. 12 mesecev, tako dolgo se obračunava tudi finančna ugodnost. Število je omejeno, prednost imajo plesalci iz socialno ogroženih družin.

 

Popusti in ugodnosti se izključujejo, se ne seštevajo in niso izplačljivi v gotovini ali vnovčljivi za že vplačane tečaje. Cene so končne, vplačani tečaji se ne obračunavajo ali vračajo. Cene ne vključujejo DDV, ker nismo zavezanec za obračun DDV po 1. točki. 94. člena ZDDV-1.

produkcija JK 339.jpg
bottom of page