ZUMBA KIDS

KAJ JE ZUMBA KIDS?

Zumba Kids je Zumba za otroke. Ta vodena plesno-aerobna vadba je prilagojena kognitivnemu razvoju in gibalnim sposobnostim otrok. Ti se bodo na uri s Sebastianom zabavali skozi igro in plesanjem ob dobri glasbi, ob tem pa skrbeli za svoje zdravje, dobro počutje, samozavest in trenirali koordinacijo v prostoru! Primerna je za punce in fante!

Poglejte si predstavitveni video.

Je kakšna razlika med plesnim treningom in vadbo Zumba Kids?

Je - in to velika. Cilj plesnega treninga je popolnoma drugačen od cilja vadbe Zumba Kids: cilj plesnega treninga je obvladovanje plesnih korakov, skupinske koreografije in plesne tehnike, cilj vadbe Zumba Kids pa, da otroke skozi ples in animacijo v prvi vrsti spotimo in “znorimo” - pravilnost korakov pri Zumba Kids je torej drugotnega pomena.

Po domače v hecu torej radi rečemo takole: če kak korak ne uspe čisto pravilno, rečemo temu na plesnem treningu napaka, ki jo je treba do naslednjič popraviti, na uri Zumba Kids pa … umetniška svoboda, hihihi. ;-)

JK 192.jpg
JK 290.jpg

KDAJ? Celoten urnik naših skupinskih vadb najdete TUKAJ.

KJE? Osnovna šola borcev za severno mejo, Borcev za severno mejo 16, Maribor (vse o lokaciji TUKAJ)

CENA? 29 EUR/mesec/4 treningi

Aktivnim plesalcem plesne šole Sebastian priznamo 5 EUR popusta: 24 EUR/mesec/4 treningi (član plesne šole Sebastian lahko postanete TUKAJ).

Juhu juhuhuuuuuu, imamo se norooooo!

VPRAŠANJE? Pišite nam na info@PlesnaSolaSebastian.com (če dobite avtomatski odgovor, smo vašo pošto prejeli; v nasprotnem primeru nam pišite ponovno).

PRIJAVE? Pohitite s prijavami preko spodnjega obrazca; število mest je omejeno.

Prijavnica
Na kateri program se prijavljate? Če se želite prijaviti na več programov, prosimo, da zaradi lažje komunikacije za vsak program pošljete ločeno prijavo.