NOVOST 2019:

ZUMBA KIDS s Sebastianom,

Zumba za otroke!

Ta vodena plesno-aerobna vadba je prilagojena kognitivnemu razvoju in gibalnim sposobnostim otrok. Ti se bodo na uri s Sebastianom zabavali skozi igro in plesanjem ob dobri glasbi, ob tem pa skrbeli za svoje zdravje, dobro počutje, samozavest in trenirali koordinacijo v prostoru! Primerna je za punce in fante!

Je kakšna razlika med plesnim treningom in vadbo Zumba Kids?

Je - in to velika. Cilj plesnega treninga je popolnoma drugačen od cilja vadbe Zumba Kids: cilj plesnega treninga je obvladovanje plesnih korakov, skupinske koreografije in plesne tehnike, cilj vadbe Zumba Kids pa, da otroke skozi ples in animacijo v prvi vrsti spotimo in “znorimo” - pravilnost korakov pri Zumba Kids je torej drugotnega pomena.

Po domače v hecu torej radi rečemo takole: če kak korak ne uspe čisto pravilno, rečemo temu na plesnem treningu napaka, ki jo je treba do naslednjič popraviti, na uri Zumba Kids pa … umetniška svoboda, hihihi. ;-)

 

Ure Zumba Kids se med sabo ne navezujejo — na vsaki uri se izvajajo drugačen program, drugačne pesmi in drugačni koraki. In če poznate Zumbo za odrasle, še to: Zumba Kids se izvaja drugače kot Zumba in prilagojeno starosti otrok!

Naj se nam tudi vaš otrok pridruži na prvi skupinski vadbi za otroke! Najprimernejše za starosti 4 do od okoli 6 (Zumba Kids Jr.) in 7 do okoli 11 let (Zumba Kids)!

KDAJ? četrtek, 16:15-17:00

KJE? Osnovna šola borcev za severno mejo, Borcev za severno mejo 16, Maribor (vse o lokaciji TUKAJ)

CENA? 26 EUR/mesec/4 treningi

Aktivnim plesalcem plesne šole Sebastian priznamo 5 EUR popusta: 21 EUR/mesec/4 treningi (član plesne šole Sebastian lahko postanete TUKAJ).

Juhu juhuhuuuuuu, tole bo norooooo!

VPRAŠANJE? Pišite nam na info@PlesnaSolaSebastian.com (če dobite avtomatski odgovor, smo vašo pošto prejeli; v nasprotnem primeru nam pišite ponovno).

PRIJAVE? Pohitite s prijavami preko spodnjega obrazca, število mest je omejeno! Ker je program na urniku nov, je prijava preko spodnjega obrazca obvezna.