top of page

ZUMBA KIDS

KAJ JE ZUMBA KIDS?

Zumba Kids je Zumba za otroke. Ta vodena plesno-aerobna vadba je prilagojena kognitivnemu razvoju in gibalnim sposobnostim otrok. Ti se bodo na uri s Sebastianom zabavali skozi igro in plesanjem ob dobri glasbi, ob tem pa skrbeli za svoje zdravje, dobro počutje, samozavest in trenirali koordinacijo v prostoru! Primerna je za punce in fante!

Poglejte si predstavitveni video.

Je kakšna razlika med plesnim treningom in vadbo Zumba Kids?

Cilj plesnega treninga je precej drugačen od cilja vadbe Zumba Kids: cilj plesnega treninga je obvladovanje plesnih korakov, skupinske koreografije in plesne tehnike, cilj vadbe Zumba Kids pa, da otroke skozi ples in animacijo v prvi vrsti spotimo in “znorimo” - pravilnost korakov pri Zumba Kids je torej drugotnega pomena.

Po domače v hecu torej radi rečemo takole: če kak korak ne uspe čisto pravilno, rečemo temu na plesnem treningu napaka, ki jo je treba do naslednjič popraviti, na uri Zumba Kids pa … umetniška svoboda, hihihi. ;-)

JK 192.jpg
JK 290.jpg

KDAJ? Celoten urnik naših skupinskih vadb najdete TUKAJ.

KJE? Plesna dvorana hotela Betnava, Ul. Eve Lovše 15, Maribor (vse o lokaciji TUKAJ)

CENA? 33 EUR/mesec (1x tedensko)

Aktivnim plesalcem plesne šole Sebastian priznamo 10% popusta

Juhu juhuhuuuuuu, imamo se norooooo!

VPRAŠANJE? Pišite nam na info@PlesnaSolaSebastian.com (če dobite avtomatski odgovor, smo vašo pošto prejeli; v nasprotnem primeru nam pišite ponovno).

PRIJAVE? Pohitite s prijavami preko e-naslova info@PlesnaSolaSebastian.com.

bottom of page