Inštruktorji

Stopi v svet brezskrbne zabave, kjer ni pravil in ni meja, kjer ritem ne pozna razlik in je glasba glavni trik.

Vročica sobotne noči – tudi med tednom!

Skrbi pusti doma in se pridruži najbolj vroči družbi v mestu!

 

Let's party, baby!

DANIELA

Profesionalna plesalka standardnih in latinsko-ameriških plesov je bila vedno polna energije tako na plesnem parketu kot tudi izven njega, sedaj pa se tega lahko nalezete tudi na njenih lastnih Zumba urah.

Kdaj in kje se lahko družite z Danielo?

Podrobnosti najdete TUKAJ.

SEBASTIAN

Uspešen pevec, plesalec, televizijski voditelj, manager, avtor številnih slovenskih hitov, predvsem pa najbolj nasmejan in pozitiven fant, kar ste jih srečali, je edini slovenski inštruktor z vsemi Zumba licencami – Zumba, Zumba Toning (z utežmi), Zumba Kids + Kids Jr. (za otroke), Zumba Gold in Gold-Toning (za starejše), Aqua Zumba (v vodi), Zumba Sentao (Zumba s stoli) in Zumba Step (Zumba s stopničko za step). Svoja zumba izobraževanja je opravljal v Avstriji (Zumba Basic 1, Zumba Step), na Nizozemskem (Zumba Basic 2, Zumba Toning, Zumba Kids + Kids Jr.), na Slovaškem (Zumba Gold), Madžarskem (Aqua Zumba) in Londonu (Zumba Sentao), sedaj pa ob rednih lastnih zumba urah z vsemi programi redno sodeluje tudi z najbolj priznano slovensko turistično agencijo Kompas d.d.

Vse to govori o njegovem poglobljenem poznavanju zumbe in njenega bistva.

Kdaj in kje se lahko družite s Sebastianom

Podrobnosti najdete TUKAJ.

SANJA

Predana plesalka zadnjih 16 let, od tega kar 9 let v plesni šoli Sebastian, je koreografinja in plesna pedagoginja. Nasmejana, polna energije in vedno pripravljena na nove cilje. Uživanje v plesu je njen pobeg od realnosti, ko lahko odklopi ves svet okoli sebe. Je komunikativna in rada v stiku z ljudmi, za Zumbo pa se je navdušila preko Ane in Sebastiana.

Kdaj in kje se lahko družite s Sanjo?

Podrobnosti najdete TUKAJ.