top of page

KONČNI IZLET V DNEVNO-NOČNI GARDALAND,

ZABAVIŠČNI PARK ZA VSO DRUŽINO

Vsaj za en dan pozabite skrbi, se udobno zleknite na avtobus in se zbudite v pravljični deželi!

Na izlet ste vabljeni plesalci in zumbike plesne šole ter vaši sorodniki, prijatelji in znanci.

Majhni plesalci morajo potovati v spremstvu enega od staršev ali skrbnika.

Datum: četrtek, 22. junij 2023

Odhod: ob 3. uri izpred dvorane Tabor

Cena: 92 EUR/osebo (cena vključuje povratni avtobusni prevoz, celodnevno vstopnino v zabaviščni park, celotno organizacijo izleta, osnovno nezgodno zavarovanje)

Program: Prijetna vožnja po avtocesti mimo Celja, Ljubljane, Benetk s krajšimi postanki do Verone. Nadaljevanje poti v smeri Gardskega jezera do zabaviščnega parka Gardaland, kamor bomo prispeli okrog 10. ure. Prosto za celodnevno zabavo in uživanje na raznih atrakcijah (vožnja z magično železnico, Blue tornadom, polet z Ikarjem, obisk gusarske ladje, nore hiše, egipčanskega templja, sprehod po Divjem zahodu, izlet s čolni po pragozdu, prosti pad, razne predstave z delfini, dinozavri ...). Privlačen je tudi obisk akvarija SeaLife (doplačilo 11,50 EUR/osebo na licu mesta), ki je ob Gardalandu. Polni zabave se bomo ob dogovorjeni uri zbrali pri avtobusu in se odpeljali proti domu, kamor bomo prispeli v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne.

Priporočamo vam, da si uredite brezplačno evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja in dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino, ki stane 4,88 EUR/osebo.

Ne pozabite veljavnega osebnega dokumenta.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest (pozor: omejeno število mest!).

Prijavnica

Hvala za prijavo.

bottom of page