top of page

KONČNI IZLET V DNEVNI GARDALAND,

ZABAVIŠČNI PARK ZA VSO DRUŽINO

Vsaj za en dan pozabite skrbi, se udobno zleknite na avtobus in se zbudite v pravljični deželi!

Na izlet ste vabljeni plesalci in zumbike plesne šole ter vaši sorodniki, prijatelji in znanci.

Majhni plesalci morajo potovati v spremstvu enega od staršev ali skrbnika.

Datum: ponedeljek, 10. junij 2024

Odhod: ob 3. uri izpred dvorane Tabor

Cena: 85 EUR/osebo (pri udeležbi min. 45 oseb v avtobusu; cena vključuje povratni avtobusni prevoz na navedeni relaciji, celodnevno vstopnino v zabaviščni park, celotno organizacijo izleta, osnovno nezgodno zavarovanje)

Program: Prijetna vožnja po avtocesti mimo Celja, Ljubljane, Benetk s krajšimi postanki do Verone. Nadaljevanje poti v smeri Gardskega jezera do zabaviščnega parka Gardaland, kamor bomo prispeli okrog 10. ure. Prosto za celodnevno zabavo in uživanje na raznih atrakcijah (vožnja z magično železnico, Blue tornadom, polet z Ikarjem, obisk gusarske ladje, nore hiše, egipčanskega templja, sprehod po Divjem zahodu, izlet s čolni po pragozdu, prosti pad, razne predstave z delfini, dinozavri ...). Privlačen je tudi obisk akvarija SeaLife (doplačilo 11,50 EUR/osebo na licu mesta), ki je ob Gardalandu. Polni zabave se bomo ob dogovorjeni uri zbrali pri avtobusu in se odpeljali proti domu, kamor bomo prispeli v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne.

Priporočamo vam, da si uredite brezplačno evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja in dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino, ki stane 4,88 EUR/osebo (skupina nad 10 oseb).

Ne pozabite veljavnega osebnega dokumenta.

Za PRIJAVO NA IZLET izpolnite obrazec, ki ga najdete TUKAJ, in ga izpolnjenega ter podpisanega skenirajte in čimprej pošljite na e-naslov vida@leze.si, v kopijo e-sporočila pa dodajte še info@PlesnaSolaSebastian.com.

Prijave sprejemamo do 29.3.2024 oz. zapolnitve mest (pozor: omejeno število mest!).

Veselimo se nove skupne dogodivščine!

bottom of page