top of page

"Pred nekaj dnevi sem spet videl stoječ cut-out, lastno fotografijo v naravni velikosti, ki so mi ga sodelavci pred leti podarili za rojstni dan, vi pa jo, ob meni prerojenem, vidite vsak teden, ko preberete nekoliko bolj zdrave recepte v našem e-časopisu. Nadvse sem zadovoljen, da sem se pred leti odločil popraviti in spremeniti svoj življenjski slog. Prav neverjetno je, kako te lahko primeren režim gibanja in boljše prehranjevalne navade spremenijo v najširšem pomenu besede! Morda danes res nisem več tako suh, kot sem na tej fotografiji, sem pa veliko bolj srečen in zadovoljen s svojim telesom v primerjavi s tistim z leve strani nekoč. Pravijo, da nikoli ni prepozno, da se odločite, kako boste spremeniti svoj življenjski slog, da boste spremenili, kako se počutite znotraj in ste videti zunaj. Tudi letos nameravam slediti izbiri, da bom prisluhnil samemu sebi, in vsak dan sprejemal boljše odločitve zase, svoje telo in način življenja. Podajte se na to pot tudi vi, ne glede na to, ali želite shujšati ali si le spremeniti prehranjevalne navade, in zmagajmo skupaj; skupaj zmoremo vse."

Alan Kavčič, Zumba inštruktor in licenciran Plate by Zumba strokovnjak

Namen programa:

Naš program pomaga doseči cilje s pomočjo diete, vadbe in opuščanjem slabih navad. Nudi vam vsa orodja, ki jih potrebujete, da boste aktivno pričeli skrbeti za svoje zdravje, prehrano in s tem povezano idealno telesno težo.

 

Zakaj?

Pri naših vadečih vedno pogosteje opažamo poseganje po najrazličnejših prehrambenih dodatkih in nadomestkih v želji po čim hitrejšem hujšanju, vendar to ni hrana. Naše vodilo je, enak cilj doseči po naravni poti, brez precenjenih in praznih snovi, za katere natančno ne vemo, kako dolgoročno vplivajo na naše počutje in zdravje. Recimo ne bližnjicam (Herbalife ipd.) in se vrnimo nazaj k polnovredni hrani. Ugotovili boste, da je to veliko enostavneje, kot si mislimo.


Potek akcije - z malimi koraki do izjemnih dosežkov:

Za dolgotrajni učinek čez noč ni mogoče obrniti življenjskega stila, zato se bomo tega lotili postopoma in po korakih - s preprostimi tedenskimi nalogami in izzivi, ki jim boste z lahkoto kos.

 

Paket (65 EUR/mesec) vključuje:

- neomejeno mesečno karto (za vse Zumba programe)

- prehrambni vodič

- veliko zabave

 

Ne bomo se ukvarjali s kilogrami, pač pa v življenjskim slogom. Ko tega uredimo, se kilogrami uredijo sami.

 

Več informacij
dobite, če pišete na naš e-naslov info@PlesnaSolaSebastian.com.

bottom of page