top of page

PLESNI KAMP

zumba party karben frankurt nadine
IMG_8539
JK 350 (1)
JK 257
JK 290
Produkcija rsz mini

Pridruži se nam na prvem PLESNEM KEMPU PLESNE ŠOLE SEBASTIAN!

 

V luči dejstva, da smo večino plesne sezone 2020/21 na žalost zaradi izrednih razmer v državi in svetu morali izpustiti, smo se odločili, da za vas še pred počitnicami organiziramo pravo štiridnevno plesno zabavo - za druženje s plesnimi prijatelji in vstop v počitnice, kot se spodobi!

 

Če si plesalec plesne šole Sebastian (ali katerekoli druge plesne šole) ali čisti začetnik - pridruži se nam na štirih dneh plesne pravljice!

Kaj lahko pričakuješ?
V 4 plesnih treningih se bomo naučili preprosto koreografijo, ki jo boš lahko uporabil(a) za svojo dušo ali nastope pred starši, sorodniki, na morju in drugje. Zabavno bo!

V katerih terminih se bo plesalo?
Glede na prijave se bodo enourni termini oblikovali od ponedeljka, 14.6., do četrtka, 17.6., v segmentih 16:30-17:30, 17:30-18:30 in 18:30-19:30 (odvisno od starosti - mlajši bodo prej - se bodo termini oblikovali po prejetih prijavah)

Kje se bo plesalo?
Plesna dvorana v hotelu/UniFit Betnava, Ul. Eve Lovše 15, Maribor (glej zemljevid spodaj)

Komu je plesni camp namenjen?
Vsem, ki radi plešete, se zabavate, imate radi družbo. Tistim, ki ste že izkušeni plesalci, kot tudi tistim, ki se s plesom šele spoznavate ali še nimate plesnega predznanja. Primerno za vse starosti.

Cena paketa?

25 EUR po predplačilu

Če imate še kakšna vprašanja, nam pišite TUKAJ.

Povej naprej! Veselimo se tvoje družbe!

bottom of page