top of page

DIGITALNE VADBENE KARTICE CLASSI

Da bi bili čimbolj učinkoviti, uporabljamo digitalne vadbene kartice. Tako vam ni treba skrbeti, da vadbeno kartico pozabite ali izgubite, saj je vedno varno spravljena kar v vašem telefonu.

 

Kako deluje?

Imamo dva večja operacijska sistema Android in iOS. Uporabniki iPhona/iPada (iOS) si v Apple Store, uporabniki Androida pa v Google Play prenesite brezplačno aplikacijo Classi (če tole berete na telefonu, lahko uporabniki Appla kliknete kar TUKAJ, uporabniki Androidov pa TUKAJ). V primeru kakršnih koli težav pri iskanju ali prenašanju nam pišite na info@PlesnaSolaSebastian.com.

Nato si ustvarite profil: vstavite podatke in že ste v aplikaciji. Nujno tudi označite, da vam aplikacija lahko pošilja obvestila; tako ne boste ničesar zamudili.

 

Vse, kar ostane, je, da se prijavite na uro ter zaprosite za vadbeno kartico. Postopek je preprost in opisan v nadaljevanju.

1. KORAK

V prvem oknu, ki se pojavi, pritisnite modri gumb "Išči vadbo".

2. KORAK

V polje na vrhu strani vpišite "Plesna šola Sebastian" (puščica 1) in kliknite nanjo na seznamu inštruktorjev, ki se prikaže (puščica 2).

3. KORAK

Odpre se profil plesne šole Sebastian z vsemi vadbami (pozor: po seznamu se lahko premikaš levo-desno). Poiščite vadbo, ki vas zanima, in jo izberite.

PRIJAVA NA VADBO

4. KORAK

Pokažejo se vsi termini vadbe, ki vas zanimajo. Izberite tistega, ki se ga želite udeležiti.

5. KORAK

Kliknite zeleni gumbek "Prijavi se" in samo sledite navodilom.

Odgovorite na par vprašanj, ki vam jih aplikacija postavi ob prijavi, in že ste prijavljeni na vadbo.

PRIJAVA NA TERMIN VADBE

Ko označite, katera vadba vas zanima, je naslednji korak označiti, na katere njene termine pridete ali ne pridete. Postopek je tudi tukaj zelo enostaven:

Kliknite čisto levo od spodnjih 4 ikon v obliki ure. Po nekaj sekundah se vam bo prikazal seznam terminov za vadbo, na katero ste prijavljeni.

Kliknite na posamezen termin, kjer je oranžen vprašaj, in označite, ali pridete ali ne (izbiro lahko seveda na istem mestu kadarkoli spremenite).

Sedaj ste prijavljeni na vadbo in se lahko na njene termine prijavljate ali od njih odjavljate. Vse, kar ostane, je le še naročiti svojo lastno digitalno vadbeno kartico.

NAROČILO VADBENE KARTICE

Spodaj kliknite 3. ikono z leve v obliki koledarja in nato modri gumb "Zahtevaj kartico" za naročanje nove vadbene kartice ter sledite navodilom.

PRINESITE SVOJ TELEFON NA URO

Ko uredite zgornje korake ... dobrodošli v naši družini! Vse, kar morate storiti, je le še, da telefon prinesete s sabo na uro, kliknete na svojo kodo QR zgoraj desno v aplikaciji (puščica 1) in jo ob vstopu v dvorano skenirate pri inštruktorju.

Aplikacija Classi je izjemno enostavna za uporabo in nam omogoča še lažji medsebojni stik.

Malo prebrskajte po njej in jo spoznajte.

bottom of page